• MŠ I.: Sovičky: Lúčime sa MŠ milá

          • My už ráno neplačeme za ockom a mamičkou, celý deň sa spolu hráme s bábou, mackom, autíčkom.

            Vieme pekne poďakovať, poprosiť a pozdraviť, pri rozprávke ticho sedieť, spievať, kresliť, súťažiť.

            A aj obuť si topánočky sa nám občas podarí, veď už nie sme malé deti, ale veľkí škôlkari...

            Rok ubehol ako voda a naše sovičky sa zabývali v škôlke na 1*. V septembri už ako veľkí škôlkari privítajú nových kamarátov, aby im ukázali, že v škôlke je nám spolu hej. Krásne prázdniny plné zážitkov, vody a smiechu !

          • MŠ III.: Motýliky: Lúčime sa MŠ milá

          • Tento posledný školský týždeň sme sa v triede Motýlikov naučili krásnu pieseň - Lúčime sa MŠ, precvičili sme si dolný viazaný oblúk, porozprávali sme sa o nástrahách ,ktoré na nás číhajú v prírode, ale aj o nevhodnom správaní počas návštevy lesa. Vyrobili sme si šilty a v závere týždňa sme sa rozlúčili s našimi kamarátmi predškolákmi. Detičkám prajeme krásne prázdniny plné zážitkov a pevne veríme, že sa všetci v zdraví stretneme v septembri.

          • MŠ II.: Slniečkovo: Lúčime sa MŠ milá

          • Posledný júnový týždeň sme s našimi Slniečkami toho veľa stihli. Vyrobili sme si letné papučky, vyfarbovali, triedili, lepili, tancovali a zopakovali sme si čísla. Užívali sme si posledné dni v školskom roku plného smiechu, zábavy a dobrej nálady. Všetkým deťom prajeme krásne prázdniny, veľa zážitkov a oddychu. Tešíme sa na vás milé deti v septembri. ♥️

          • MŠ IV.: Včielky: Koniec školského roka

          • Nadišlo horúce leto a s ním aj koniec školského roka. Naši piati budúci školáčikovia sa rozlúčili po triedach s materskou školou milým programom - spevom a básničkami. Po celý čas pobytu v MŠ sme sa snažili vštepovať im lásku a úctu ku všetkému dobrému, formovať ich zručnosti a vedomosti. Okrem pekných spomienok na materskú školu si deti odniesli aj milé darčeky. A samozrejme nechýbala ani torta, na ktorej si všetci veľmi pochutili. Prežili sme spolu krásne, bezstarostné obdobie plné hier, zábavy, radosti a pohody.

            Na záver ďakujeme všetkým rodičom za spoluprácu a pomoc počas celej dochádzky do MŠ a želáme Vám príjemné prežitie letných prázdnin.